Jobba i molnet  


 

Något vi på “OnlineSupport” verkligen brinner för så är det att "jobba i molnet".

Ja nu är det inte riktigt att sitta uppe bland molnen och arbeta vi menar, utan snarare att flytta ut din data och dina program till tjänster på internet, och i stort utföra de flesta av dina arbetsuppgifter i webbläsaren.

Vad är det då som gör att vi tycker att detta arbetssätt är så fantastiskt.

  • Inget datorkrångel

  • Plattformsoberoende

  • Säkert

  • Enkelt att samarbeta

Givetvis finns det som med allt en del nackdelar, du blir t ex lite mer beroende av en fungerande internetuppkoppling. Men idag är man ofta beroende av fungerande uppkopplingar för så mycket annat, så vi ser inte detta som någon större begränsning.

När det gäller molntjänster så fokuserar vi främst på Google, här får du verkligen mycket för minsta möjliga kostnad (mycket är t o m gratis). Givetvis är vi inte begränsade till just Google utan vi hjälper dig att hitta guldkornen bland tjänsterna däruppe i molnet.

Berätta för oss vad du vill göra, så ska vi hjälpa dig att komma igång med ett arbetsätt som vi lovar att du aldrig kommer att vilja lämna. Med hjälp av "molnet" så har du alltid tillgång din information där du befinner dig, du kan "jobba" via din mobil, en surfplatta eller låna en dator där du för tillfället råkar vara och bara logga in på ditt konto.

En stor fördel är att sparar pengar och då kan lägga lite mer på utbildning så du får maximal nytta av dina investeringar i IT-teknik.

Vill du veta mer?

Tveka inte, kontakta oss så berättar vi mer.